FAQ

Hieronder de veelgestelde vragen.

Welke betaalmethodes worden er geaccepteerd?

Created with Sketch.

Je kunt jouw bestelling veilig betalen met iDeal, je Creditcard of Bankoverschrijving d.m.v een Tikkie/Betaalverzoek. Dit staat voor 100% veilig betalen.

Wat zijn de verzendkosten?

Created with Sketch.

De verzendkosten van CJClothing binnen Nederland zijn voor kleine bestellingen €4,50 en voor grote bestellingen €6,95. Voor het verzenden van de sieraden of accessoires van CJClothing betaal je geen verzendkosten. CJClothing neemt de helft van de verzendkosten voor eigen rekening om zo lage verzendkosten aan te kunnen bieden. Bij bestellingen boven de €100,00 vervallen alle verzendkosten. (Dit geld niet voor de CJCxConnaisseur collectie) 

CJClothing verzendt tegenwoordig ook naar België. De verzendkosten naar België bedragen €10,75. Bij bestellingen boven de €100,00 vervallen deze verzendkosten. 

Wat is de levertijd van een bestelling?

Created with Sketch.

Wanneer een bestelling voor 17:00 uur geplaatst wordt, zullen wij hard ons best doen om er voor zorgen dat jouw bestelling dezelfde dag nog mee wordt gegeven met onze pakketdienst, mits dit artikel wel op voorraad is.
Alle pakketten worden door PostNL verstuurd. Het pakketje wordt in dit geval de volgende dag al bij jouw thuis bezorgd. Dit geldt alleen voor werkdagen. Bij bestellingen in het weekend zullen de pakketjes pas zaterdag avond 18:00 worden aangeboden. 

Wij versturen bij elke verzending een verzendbevestiging naar het e-mailadres wat bij de bestelling is ingevuld. Ook ontvang je hierbij de Track&Trace code.

Levertijd 1 -3 dagen.


Is het mogelijk om een bestelling bij CJClothing op te halen?

Created with Sketch.

In principe is CJClothing een webshop en is het dus niet mogelijk om je bestelling op te halen.
Maar.. is het een spoedgeval? Vermeld dit na je bestelling in een whatsapp of via het contact formulier.
We doen ons best.

Mocht een kledingstuk niet naar wens zijn, kan deze dan retour worden gestuurd?

Created with Sketch.

Het is mogelijk om jouw bestelde kleding artikel(en) van CJClothing naar ons terug te sturen, uitgezonderd van sale/sample items.

 De kosten voor de retourzending zijn hierbij wel voor eigen rekening. Wanneer de gehele order terug wordt gestuurd, zal het gehele orderbedrag terug worden gestort. Hier behoren dan ook de verzendkosten van de heenzending toe. Je krijgt ten alle tijde bij ons je geld terug en werken dus niet met tegoedbonnen.

Bij het retour zenden van de bestelling word je geacht een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin de volgende gegevens: jouw naam, het ordernummer, het geretourneerde item of items en de reden van de retourzending. 

Je krijgt op deze e-mail natuurlijk een bevestiging van ons. De retourzending mag in de originele doos of een envelop terug worden gestuurd. Wij vragen je wel de Thankyou card of een kopie hiervan bij de retourzending te doen, zodat jouw retour zo snel mogelijk kan worden verwerkt. Staat jouw vraag niet tussen onze veelgestelde vragen? Geen probleem! Stel alsnog jouw vraag aan ons via een e-mailbericht naar [email protected] of via onze social media kanalen. Wij proberen dan alsnog jouw vraag zo compleet mogelijk te beantwoorden!